Hedin wordt Benelux-partner Ineos

De partner voor de eerste vier Ineos-verkooppunten in de Benelux is bekend: Hedin Mobility Group. Deze vier behoren tot de eerste 160 locaties die nog worden bevestigd, in markten over de hele wereld. Voor Nederland is alleen Utrecht uitverkoren.

Eind 2022 zal Ineos volgens planning een netwerk hebben van 200 verkoop- en servicepunten in meer dan 50 landen voor de Grenadier. Dit netwerk zal zowel gevestigde dealergroepen, 4X4-specialisten als dealers van landbouwmachines omvatten.

De eerste vier dealerlocaties in de Benelux die tot dusver zijn bevestigd, zijn behalve Utrecht: Lokeren en Zaventem in België en de Luxemburgse hoofdstad. De eerste van de aangewezen locaties wordt deze zomer geopend.

De dealerholding is een belangrijke strategische partner voor het merk getuige de lijst landen waar ze samenwerken. De Group is namelijk aangewezen als verkooppartner voor de Grenadier in elf landen in Europa. Behalve de Benelux-landen zijn dat Zwitserland, de Scandinavische landen Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland, en ook Estland, Letland en Litouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.