Herwers is beste Hyundai-dealer

Herwers Hyundai is gekozen tot Hyundai Excellent Dealer van het jaar 2017. De prijs werd uitgereikt tijdens de nationale Hyundai Dealerconventie in Amsterdam op 11 januari jl.

Herwers Hyundai bedient het oosten van Nederland. Daarvoor heeft het bedrijf vestigingen in Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Deventer en Zutphen. Als gevolg mag het bedrijf zich een jaar lang de beste Hyundai-dealer van Nederland noemen. Opvallend was de tweede plaats voor Oostendorp Hyundai. Het bedrijf is pas enkele jaren Hyundai-dealer. Autobedrijf Dirk Barten werd derde.

Criteria

Jos Herwers kreeg de prijs, een bronzen beeld, uitgereikt door topman Thomas Schmid van Hyundai Motor Europe, president Jooyong Jung van Hyundai Motor Nederland en algemeen directeur Ronald Dubbelman van Hyundai Motor Nederland. Hyundai beoordeelt alle dealers jaarlijks op sales en aftersales, klantvriendelijkheid, strategie, training en service. Om de titel te behalen moet het bedrijf excelleren met de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires. Daarnaast moet het bedrijf hoge scores laten zien op het gebied van klantvriendelijkheid en een duidelijke service met betrekking tot bereikbaarheid en openingstijden.

Vertrouwen

Directeur Jos Herwers is blij met de prijs. “De prijs betekent niet alleen dat we het samen goed gedaan hebben op het gebied van de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires. Ook betekent het dat wij uitstekende resultaten hebben behaald op het gebied van aftersales en klanttevredenheid. We zijn bij Herwers Hyundai duidelijk over wat we doen en komen altijd onze afspraken na. Dat vertrouwen hebben we niet beschaamd. Dat blijkt wel uit deze mooie prijs. Ik ben er erg blij mee. Vooral wil ik onze medewerkers complimenteren met dit geweldige resultaat.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3841 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters