Hyundai NL: Hoekman interim voor Dubbelman

Hyundai Motor Nederland laat in een persbericht weten afscheid te nemen van Ronald Dubbelman. De 49-jarige Alphenaar legt per direct zijn functie als managing director neer.

Ronald Dubbelman wordt tijdelijk opgevolgd door Berend Jan Hoekman. Dong Hwan Shin, President van Hyundai Motor Nederland, heeft dat vandaag bekendgemaakt.

Bijdrage

Volgens Shin is de beslissing ‘in goed overleg’ genomen. Ronald Dubbelman is ruim anderhalf jaar werkzaam geweest voor Hyundai Motor Nederland. “Hyundai is hem veel dank verschuldigd”, zegt Shin. “In de twintig maanden die hij voor Hyundai werkzaam was, heeft Ronald Dubbelman een positieve bijdrage geleverd aan de vernieuwing die bij Hyundai is ingezet.” Hij wordt op ad interim-basis opgevolgd door de medio oktober aangetreden commercieel directeur Berend Jan Hoekman. De deal met Arval, eind vorige maand op het gebied van operational leasing, was een van de laatste optredens van Dubbelman in de vakmedia.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †