Jaguar Land Rover past netwerk Limburg aan

Porsche Groep Zuid (PGZ) en Jaguar Land Rover dealer The Adventure uit ‘s-Hertogenbosch starten per 1 maart 2019 met sales & service voor Jaguar en Land Rover in de regio Limburg. Dat doen ze onder de naam Jaguar Land Rover Maastricht.

De huidige Jaguar Land Rover partner ‘De Uiver’ gaat alleen de service activiteiten voor de merken Jaguar en Land Rover voortzetten vanuit de huidige vestiging in Doenrade. Jaguar Land Rover Maastricht zal tot de oplevering van de nieuw te realiseren vestiging op Maastricht-Airport haar activiteiten starten vanuit een naastgelegen tijdelijke locatie aan de Afrikalaan.

Verbouwing

‘De Uiver’ was jaren officieel Jaguar Land Rover dealer in de regio. Directeur Ralf Feijts: “Wij zullen de serviceactiviteiten voortzetten op de vertrouwde locatie aan de Provincialeweg Noord 85-87 te Doenrade. In 2019 starten wij met de verbouwing van ons huidige pand.” Luc Vanderfeesten, mede-eigenaar van PGZ: “Met Jaguar en Land Rover voegen we twee prachtige merken toe die perfect passen bij onze manier van werken.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †