Jorus Vos in directie Wensink

Per 1 september 2019 maakt Jorus Vos deel uit van de directie van dealerholding Wensink Automotive. Vos werkte de afgelopen twaalf jaar in diverse functies voor importeur Mercedes-Benz Nederland.

jorus-vosAls chief business officer gaat Jorus Vos mede sturing geven aan de verdere digitalisering van Wensink en de transitie naar het meer integraal aanbieden van mobiliteitsdiensten. Jorus Vos vervangt Hans van Eenennaam, die Vos in zijn nieuwe functie zal begeleiden Daarnaast zal Van Eenennaam bij Wensink tijdelijk de functie vervullen van algemeen directeur Mercedes-Benz Cars, totdat er een nieuwe kandidaat is gevonden voor deze functie. Laurens Stigter, ceo van Wensink Automotive, is enthousiast over de benoeming van Vos: “Door deze versterking geven we verdere invulling aan de toekomstige opvolging in ons directieteam en de ambitie om te groeien als bedrijf.”

Carrière Vos

Vos was in het verleden werkzaam bij onder andere Renault. Vanaf 2007 is hij in dienst van Mercedes-Benz Nederland. Voor de importeur vervulde hij de functies van districtmanager en salesmanager Mercedes-Benz Cars. Vanaf 2011 was hij algemeen directeur Mercedes-Benz Vans. In die hoedanigheid werd hij in 2016 ook eindverantwoordelijk voor de Benelux. In deze functie heeft hij ruime ervaringen opgedaan in het begeleiden van veranderingsprocessen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters