Louwman neemt Toyota-dealer Beukers over

De Louwman Groep heeft Beukers Autobedrijf, Toyota-delaer in ’s Gravenzande, en Beukers Autoschade in Vlaardingen overgenomen. Alle medewerkers gaan mee over naar de nieuwe eigenaar.

Vanuit de Louwman Group zal regiodirecteur Bram van der Vijver naar verwachting in april 2022 de leiding overnemen van René Beukers, die zich gaat bezighouden met het verder vormgeven van de strategie onder de Louwman-vlag. 

Schaalvergroting

Net als Louwman is Beukers een familiebedrijf, met een rijke Toyota-historie. De samenwerking dateert van 1965, toen Beukers Toyota-dealer werd. René Beukers: “Ik voorzie dat in de automotive branche schaalvergroting en financiële draagkracht essentieel zijn om succesvol te kunnen blijven in full service dienstverlening. Louwman kan hierin voorzien. Ik ben blij dat de medewerkers onderdak vinden bij dit robuuste familiebedrijf. Ik ben er trots op dat ik een up and running bedrijf overdraag.”  

Marco Broere, algemeen directeur van de Louwman Dealer Group: “We zijn verheugd Beukers onder de Louwman-vlag te kunnen brengen. Met deze overname bouwen we als Louwman verder aan onze retailstrategie. De overname biedt kansen op schaalvoordelen en verdere professionalisering, zodat de klant ook in de toekomst optimaal kan worden bediend.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3512 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.