Maron Busnel salesdirecteur Peugeot Nederland

Peugeot Nederland heeft Maron Busnel per 1 januari 2021 aangesteld als salesdirecteur. Busnel zal zich bezighouden met het management en de strategische aansturing van alle verkoopactiviteiten binnen Nederland. Daarnaast is zij verantwoordelijkheid voor de klanttevredenheidsprestaties van nieuwe auto’s.

Maron Busnel is de opvolger van Jasper Peddemors, die sinds oktober 2020 een nieuwe functie heeft gekregen als directeur van Free2Move Nederland, partner van Peugeot op het gebied van mobiliteitsoplossingen. De afgelopen 12,5 jaar bekleedde Busnel bij BMW Group Financial Services diverse sales- en marketingposities. Ze had onder meer de commerciële verantwoordelijkheid voor het universele financieringslabel van BMW. “De strategische ambities van Peugeot en de rijke historie spreken me heel erg aan”, zegt Busnel. “Ik kijk er dan ook naar uit om samen met de dealerorganisatie en het team van Peugeot verder invulling aan die ambitie te geven.”

Compleet

“Met Maron is het managementteam van Peugeot Nederland weer compleet”, zegt Bastiaan de Groot, directeur Peugeot Nederland. “Met haar brede ervaring op het gebied van sales, marketing en change management sluit ze perfect aan bij de ontwikkeling die Peugeot in Nederland doormaakt. Vanzelfsprekend is het eerste doel om onze tweede positie in de markt voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens te verdedigen en te versterken. Daarnaast speelt sales een grote rol bij onze focus op klanttevredenheid. Niet alleen om de kwaliteit van service naar de klanten te verhogen, maar ook om het netwerk beter te ondersteunen om onze gezamenlijke doelstellingen te behalen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3825 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *