Nieuw in Used Car Controller: Virtuele Fotostudio

GO Remarketing Solutions lanceert de Virtuele Fotostudio voor gebruikers van Used Car Controller. Zo wil het bedrijf het effect van een eigen digitale fotostudio bieden aan autobedrijven die er geen hebben.

De Virtuele Fotostudio is gebaseerd op AI (Artificial Intelligence, kunstmatige intelligentie dus) technologie. De gehele compositie van de foto, inclusief fotohoek wordt door deze AI technologie beoordeeld. Denk daarbij aan het vaststellen van de horizon, fotohoek en afstand tot het voertuig. Op basis van deze analyse wordt vervolgens de ondergrond en de achtergrond vervangen. Ook wordt de afstand van de fotograaf tot het voertuig virtueel gelijk getrokken voor alle gepresenteerde auto’s. Aanvullend kan de Used Car Controller gebruiker geautomatiseerd een passende fotolaag toevoegen.

HyundaiPromise.nl

De Virtuele Fotostudio heeft zich ondertussen bewezen. Michel van Roon: “Begin dit jaar hebben we de Used Car Locator van HyundaiPromise.nl mogen ontwikkelen. Daar hebben we de technologie met succes toegepast op alle Hyundai’s van de Hyundai dealerorganisatie. Dat gaf ons het vertrouwen deze technologie breed beschikbaar te maken voor de automotive branche.

De Virtuele Fotostudio is als eerste toegepast door Autobedrijf J.W. de Voogd uit Vlissingen. Jan Willem de Voogd: “Wij zijn al lang een tevreden klant bij Used Car Controller. Maar waar het om onze online presentatie gaat, zagen we nog verbeteringspotentieel. De beste fotolocatie bij ons bedrijf heeft helaas te veel storende elementen. De kwaliteit van onze gebruikte auto’s komt daardoor minder tot uitdrukking dan feitelijk het geval is. De Virtuele Fotostudio is daarom een uitkomst. De kwaliteit van onze auto’s komt nu tot zijn recht en draagt bij aan een snellere verkoop.” 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.