Nieuwe Skoda’s maand lang gratis connected

Nieuwe Skoda’s vanaf modeljaar 2019 met het infotainmentsysteem Columbus worden standaard geleverd met een Vodafone-simkaart. Hiermee kunnen Skoda-rijders een maand lang gratis Skoda Connect uitproberen.

Na een eenmalige registratie is het bijvoorbeeld mogelijk om via Infotainment Online realtime verkeersinformatie te krijgen of te ontdekken waar er nog vrije parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Met de Care Connect-services kan onder meer contact gezocht worden met de klantenservice of werkplaats.

Hotspot

Infotainment Online kan overigens ook worden gebruikt via de WLAN-hotspot van een smartphone. De verbinding moet dan wel telkens opnieuw worden opgebouwd wanneer de auto gestart wordt. In dat geval worden het datavolume en de batterij van de eigen smartphone gebruikt.

Verlengen

Nadat de proefperiode is verlopen kunnen gebruikers een nieuw datapakket van Vodafone kopen. Abonnementen zijn er per dag, per maand en per jaar.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3074 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters