Kia-dealer Nootenboom naar Zeeuw & Zeeuw

Per 1 februari 2023 sluit autobedrijf Nootenboom in Nootdorp zich met zijn Kia-activiteiten aan bij Zeeuw & Zeeuw, het familiebedrijf dat tot 2010 volledig was gericht op Renault en Dacia. Daarna zijn Kia, Ford, Nissan,  Mitsubishi, Hyundai en Suzuki aan het portfolio toegevoegd. De vestiging in Nootdorp blijft op de bekende locatie aan de Oudeweg gevestigd en ook de bekende gezichten blijven er werkzaam; zowel voor verkoop, de werkplaats als het magazijn.

Voor Zeeuw & Zeeuw wordt dit de negende vestiging waar het merk Kia gevoerd zal worden. De vestiging beschikt over een zeer ruime showroom en werkplaats en een goed geoutilleerde werkplaats. “Inmiddels is Kia het grootste merk van Nederland en blijft verder groeien. Als Zeeuw & Zeeuw hebben we dezelfde ambitie”, aldus Jan Hofstede, ceo van Zeeuw & Zeeuw. “Deze overname past zodoende uitstekend in onze strategie.”

Vertrouwen in de toekomst

Autobedrijf Nootenboom is een begrip in de omgeving. “Na ruim 36 jaar eigenaar geweest te zijn van dit mooie dealerbedrijf is het voor mij tijd om het stokje over te dragen”, zegt eigenaar Henk van Wijk. “Zeeuw & Zeeuw is hierin een stabiele en prettige partij gebleken en ik zie daardoor de toekomst van onze dealeractiviteiten met zeer veel vertrouwen tegemoet.”

Merkdirecteur Kia Marie-Lise Zeeuw van Zeeuw & Zeeuw vult aan: “We zijn erg blij met deze uitbreiding, hierdoor kunnen we zowel op sales als aftersales gebied de klanten in ons verzorgingsgebied nog beter bedienen.”

Vakgarage

Naast Kia-dealer is Nootenboom sinds oktober 2015 ook aangesloten bij Vakgarage. Voor Zeeuw & Zeeuw zal dit de eerste Vakgarage-vestiging worden.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *