Noteboom verwerft Citroën-dealer Rotterdam

Autobedrijf Noteboom, onderdeel van Autobinck Group en dealer van Hyundai, Mitsubishi en Citroën in Zuidland en Barendrecht, heeft met Motorhuis Rotterdam een principeakkoord bereikt over de overname van de Citroën- en DS-dealervestiging aan de Metaalstraat in Rotterdam-Noord.

Na de overname van Citroën-dealer Roggeveen in Capelle aan den IJssel per 1 april jl. en de start van de Citroën-activiteiten in de eigen vestigingen in Barendrecht en Zuidland, zet Autobedrijf Noteboom de volgende stap om klanten van het Franse automerk in Groot Rotterdam optimaal te bedienen. Met de overname per 1 juni 2021 van Motorhuis Rotterdam vergroot Autobedrijf Noteboom zijn Citroën-activiteiten in de regio. Na deze overname wordt de Citroën-vestiging van Noteboom in Capelle aan den IJssel samengevoegd met de vestiging in de Metaalstraat.

“Autobedrijf Noteboom en Rotterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de door ons gevoerde merken en diensten bieden we onze klanten in de regio een compleet productpakket, versterkt door de mobiliteitsoplossingen binnen Autobinck Group en door onze hoge standaard op het gebied van klanttevredenheid”, aldus Arie Hartog, algemeen directeur Autobedrijf Noteboom.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.