Oostendorp neemt Jos van Boxtel over

Per 1 januari 2020 neemt de Oostendorp Groep alle activiteiten over van de Jos van Boxtel Groep. De dealervestigingen in ’s-Hertogenbosch, Oss en Middelrode gaan vanuit dezelfde locaties door onder de naam Oostendorp Jos van Boxtel.

Na de overname van de Nieuwkoop Automotive Groep in mei vorig jaar is nu dus Jos van Boxtel een prooi geworden voor de expansiedrift van de Oostendorp Groep. De Jos van Boxtel Groep bestaat uit een leaseactiviteit, een Schadenet schadeherstelvestiging en vier dealerbedrijven in ‘s-Hertogenbosch, Oss en Middelrode.

Dealerschappen

Jos van Boxtel is dealer van Toyota, Suzuki, Nissan en Mitsubishi. Die laatste drie merken zijn nieuw voor de Oostendorp Groep. “Door deze overname versterken we onze positie als Toyota-dealer”, aldus Bas Oostendorp, algemeen directeur Oostendorp Autogroep, dat ook de merken Mazda en Hyundai vertegenwoordigt.

Elly Verhoeven- van Boxtel, één van de drie dga’s van de Jos van Boxtel Groep: “We hebben veel vertrouwen in Oostendorp als overnamepartij. Voor de ruim 160 betrokken medewerkers vertrouwen wij een stabiele toekomst te kunnen bieden bij Oostendorp Autogroep. En uiteraard geldt voor de klanten dat ze onveranderd de persoonlijke aandacht en service krijgen zoals ze dat gewend zijn bij Jos van Boxtel.”

Schaalgrootte

Met vestigingen in Uden, Helmond, Cuijk, Nijmegen, Roermond, Venray en Venlo breidt Oostendorp met de overname van Jos van Boxtel zijn bewerkingsgebied verder uit. In de Dealerholding Top-100 van Aumacon staat Oostendorp op een 55e plek met in 2018 2100 nieuwverkopen. Jos van Boxtel staat op een 79e plek met 1300 nieuwverkopen. Gezamenlijk zou de dealerholding per 1 januari rond plek 32 uitkomen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3415 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.