Paul Wessels directeur Autotrack

De Persgroep Online Services stelt Paul Wessels aan als nieuwe directeur voor Autotrack. Hij is de opvolger van Erna Staals, die december 2017 vertrok en sindsdien werd vervangen door Sander van den Hout.

paul-wessels-autotrackDe 55-jarige Wessels is voormalig managing director bij Mobility Mixx, onderdeel van Leaseplan. Tot 2009 was hij ruim negen jaar verantwoordelijk voor de opstart, uitbouw en dagelijkse leiding van Autotrader in Nederland.

Ontwikkeling Autotrack

In zijn nieuwe rol geeft Wessels leiding aan de verdere ontwikkeling van Autotrack. Zijn benoeming valt samen met de recente aanstelling van Bastiaan van den Berg als Head of Product & Innovatie en Niki van Wijk als Head of Digital Marketing & Data.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †