Proefrit op maat bij ‘eigenwijs’ Subaru

Geen rondje op een anoniem industrieterrein en wat kilometers op de snelweg maar een avontuurlijke offroad-trip of optrekken met een paardentrailer aan de trekhaak: Subaru biedt kandidaat-kopers een proefrit op maat.

Volgens het merk past dat bij zijn “eigenwijze” karakter. De fabrikant zegt “net even anders dan de rest” te zijn als het gaat om veiligheid, rijplezier, duurzaamheid en onderscheidende techniek. Bij zo’n zelfverkozen uitzonderingspositie past een niet-alledaagse proefrit. En die gaat er daarom komen, tijdens de Subaru Testdagen.

Vierwielaandrijving

Gegadigden voor een XV, Outback, Forester of Impreza geven de wensen voor hun proefrit online aan. Vervolgens zet de dealer het model klaar en creëert de gewenste testomstandigheden. Dat kan een caravan of paardentrailer aan de trekhaak zijn of een stuk offroad om de permanente vierwielaandrijving te testen. Ook demonstraties van de veiligheidssystemen, zoals EyeSight, maken deel uit van de proefrit.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †