PSA NL toont keurmerk onderhoudsverleden

Groupe PSA Nederland, importorganisatie van de merken Peugeot, Citroën en DS Automobiles, biedt vanaf 2019 het 100% onderhouden-keurmerk bij haar occasionlabels.

Hierdoor worden auto’s met een volledige onderhoudshistorie transparant en herkenbaar aangeboden. Doel is autokopers extra zekerheid te bieden. Het 100% onderhouden-keurmerk is qua opzet vergelijkbaar met de Nationale Autopas en te herkennen aan het weblabel bij de advertentie en bij de auto in de showroom.

Samenwerking

De dealerorganisaties van Peugeot, Citroën en DS Automobiles sluiten als eerste collectief aan bij de stichting. “Dit past in ons beleid om de occasionkopers maximale transparantie en zekerheid te bieden”, zegt Wouter Bolderman, Corporate Sales & Used Cars bij Groupe PSA Nederland. De importeur voert de occasionlabels Peugeot Leeuwekeur, Citroën Select en DS Certified.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †