Sander Jansen algemeen directeur Opel Nederland

Verkoopdirecteur Sander Jansen is met onmiddellijke ingang benoemd tot algemeen directeur van Opel Nederland. Na het vertrek van zijn voorganger, Johan Claassen, vervulde hij deze positie ook al op ad interim-basis.

Jansen (35) is sinds 2008 werkzaam bij Opel Nederland. Hij bekleedde vóór zijn nieuwe functie diverse productmarketingfuncties, gaf sturing aan het rental- en remarketingbeleid, was als districtsmanager verantwoordelijk voor een deel van het dealernetwerk en werkte als verkoopdirecteur mee aan hernieuwde successen voor Opel. Voor zijn komst naar Opel Nederland studeerde Jansen bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna werkte hij een jaar bij een dealerbedrijf in het zuidoosten van het land. In zijn nieuwe functie rapporteert Jansen rechtstreeks aan Xavier Duchemin directeur bij Opel Europe.

Vacature

Door de benoeming van Sander Jansen is er een vacature voor de positie van verkoopdirecteur. Aan de invulling van deze managementpositie wordt op dit moment gewerkt. Opel verwacht hier op korte termijn duidelijkheid over te kunnen geven.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters