Stellantis start met auto-abonnement Drivenjoy

Autofabrikant Stellantis introduceert via PSA Financial Services Nederland en in samenwerking met de Noorse aanbieder van mobiliteitsabonnementen imove het auto-abonnement Drivenjoy. De dienst voorziet in de auto, de verzekering, de wegenbelasting, servicebeurten en reparaties tegen een vast bedrag per maand.

Het abonnement is per maand aan te passen aan individuele behoeften. Ook is het mogelijk om met het abonnement van auto te wisselen. Sophieke Verhoeven, ceo van PSA Financial Services Nederland: “Wij voorzien dat auto-abonnementen een belangrijke plaats krijgen op de automotive markt. Daarom is het volgens ons nu hét moment om met Drivenjoy een rol in dit segment voor ons op te eisen.”

Keuze

De nieuwe dienst van Stellantis is sinds enkele weken beschikbaar in Nederland. De eerste abonnees hadden de keuze tussen auto’s van Peugeot, Citroën en DS. Vooralsnog is online keuze uit een selectie van de modellen van deze merken van Stellantis. In 2023 worden meer modellen en ook andere merken van Stellantis aan het gamma toegevoegd.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3841 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *