Stern doet Hyundai over aan Van Mossel

De Van Mossel Automotive Groep neemt de Hyundai-dealerschappen van Stern in Emmen en Hoogeveen per 1 juli over van Stern (voorheen Auto Palace). Van Mossel zal de activiteiten concentreren in Emmen; de Hyundai-vestiging in Hoogeveen zal niet worden gecontinueerd. Van Mossel is al dealer van Hyundai in Groningen, Heerenveen en Leeuwarden.

Voor Hyundai in Emmen bouwt Van Mossel een geheel nieuwe vestiging aan de Nijbracht. De verwachte opening zal plaatsvinden medio 2023. Tot die tijd zal Van Mossel de Hyundai-activiteiten uitvoeren vanuit het pand van Opel-dealer Ambergen in Emmen aan de Phileas Foggstraat 33. “Met de toevoeging van de vestiging in Emmen kunnen wij nu heel Noordoost-Nederland bedienen met het merk Hyundai. Wij zijn daarom ook zeer verheugd met deze uitbreiding en het door Hyundai Motors Nederland in ons gestelde vertrouwen”, aldus Bas Huijzer, divisiedirecteur Van Mossel Automotive Groep.

Occasioncentrum

Eric Berkhof, ceo Van Mossel Automotive Groep: “Naast deze mooie uitbreiding opent Van Mossel in de nieuwe vestiging tevens een nieuw Van Mossel Mega Occasion Centrum. Landelijk bedienen we de klant dan met in totaal zeven (Mega) Occasion Centra. We verwelkomen de Hyundai-klanten met open armen bij de tijdelijke vestiging in Emmen en vertrouwen erop dat zij hun weg ernaartoe snel kunnen vinden. Uiteraard kijken wij uit naar de nieuwbouw en spreken we nu alvast uit dat dit een bezoek meer dan waard zal zijn.” 

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.