Turboboost voor advertenties Autoscout24

Met de introductie van de datagestuurde marketingtool #SocialTurbo biedt Autoscout24 een boost aan advertenties van autobedrijven op Facebook en Instagram.

Door de gebruikersdata van AutoScout24.nl te combineren met een speciaal ontwikkeld algoritme voor Facebook en Instagram worden alleen occasions getoond waar actief vraag naar is. De advertenties van de occasions zien er hetzelfde uit als reguliere social media-berichten en bevatten individuele aanbiedingen met gepersonaliseerde inhoud, passend bij hun autovoorkeuren.

Social mediacampagne

Countrymanagher Rachel Gómez y Maseland licht toe: “We maken het mogelijk voor autobedrijven om hun advertentie gemakkelijk onder de aandacht te brengen bij een groot publiek via social media. Onze data zorgt ervoor dat er doelgericht geadverteerd kan worden bij potentiële autokopers met een concrete aankoopintentie. We garanderen dan ook een ingekocht bereik binnen een specifieke doelgroep en houden onze klanten up-to-date middels een maandelijkse rapportage over de zichtbaarheid van hun advertenties. Zo kan een autobedrijf letterlijk een turbo boost geven aan zijn advertentie middels een social media-campagne zonder hoge kosten.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *