Used Car Controller breidt handelsvoorraad uit

Dankzij een samenwerking met Autoroute.eu biedt Used Car Controller de gebruikers van zijn voorraadmanagementsysteem een aanzienlijke uitbreiding van de handelsvoorraad van gebruikte auto’s.

Used Car Controller had al wel een platform voor de B-to-B-handelsvoorraad, maar dat zat nog in ‘oude’ software, aldus productmanager Felipe Guiljam: “Sinds anderhalf jaar hebben we een heel nieuw systeem en daarin zat geen handelsplatform. Uit gesprekken met klanten en relaties blijkt dat zij grote moeite hebben om auto’s in te kopen. Juist daar willen wij waarde toevoegen, dus hebben wij dat handelsplatform uit de oude software omgebouwd naar het nieuwe platform en hebben dat bovendien uitgebreid met een breder aanbod door die samenwerking met Autoroute.”

Onderling

Het aanbod van Autoroute betreft zo’n 3500 auto’s, die alle in Nederland staan. Felipe Guiljam: “Ook de auto’s van andere gebruikers van Used Car Controller die als handelsauto gekenmerkt zijn, staan ook in die voorraad. Dus gebruikers kunnen ook onderling zaken doen, waardoor vraag en aanbod nog beter matchen. Het tekort aan occasions in de markt is bekend. Wij hopen met deze extra dienstverlening nog meer gebruikers aan elkaar te kunnen linken.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *