Van der Pijl directeur autobedrijven Bochane

Na een afwezigheid van bijna vijf jaar keert vandaag Patrick van der Pijl terug bij Bochane. Hij wordt algemeen directeur autobedrijven, na er eerder (2009-2015) aftersales director van de groep te zijn geweest.

“In de tussenliggende periode heb ik altijd warm contact gehouden met Thijs Bochane”, schrijft Van der Pijl op LinkedIn. “Toen ik op zoek ging naar de volgende stap, kwam ik dan ook weer bij hem uit.”

Hij bekleedde in zijn loopbaan management- c.q. directiefuncties in aftersales bij Van Oord, PGA, Nederland, A-Point en Truckland. Bij Van Mossel, doel van zijn vertrek bij Bochane eind 2015, was hij gedurende bijna anderhalf jaar Operations director. De terugkeer op het oude nest betekent voor Van der Pijl ook dat hij toetreedt tot de groepsdirectie, met daarin onder anderen dga Thijs Bochane.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.