Victor van den Berg van Radiuz naar Mobinck

Victor van den Berg maakt per 1 juli 2020 de overstap naar Mobinck als chief strategy officer. In deze nieuwe rol bij Mobinck blijft Van den Berg nog wel strategisch bij Radiuz betrokken.

Onder zijn bevlogen leiding groeide mobiliteitsplatform Radiuz uit van een start-up met zes personen tot een serieus bedrijf met bijna vijftig vaste medewerkers. Van den Berg: “Radiuz is een fantastisch bedrijf om bij te werken. Gelukkig neem ik niet geheel afscheid van het team. Ik kijk ernaar uit om in mijn nieuwe rol bij Mobinck vanuit een breder perspectief de mobiliteitstransitie aan te kunnen jagen.”

Mobinck

Radiuz is onderdeel van de Autobinck Group, dat onder de naam Mobinck nog meer mobiliteitsondernemingen telt, zoals Fleet Support, Toogethr en Moove. Van den Berg gaat hiervan nu voortaan de strategie uitzetten. Harry de Haas, ceo van Mobinck over de aanstelling van Van den Berg: “Ik ben erg trots dat Victor Mobinck komt versterken. In de nieuwe rol van chief strategy officer verwacht ik dat Victor met al zijn talenten succesvol zal toezien op de ontwikkeling van de strategie en proposities van Mobinck en haar bedrijven.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2386 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *