Wensink Ford herverdeelt Ford-rayon

Vanaf 1 januari vinden er belangrijke wijzigingen plaats in het Ford-rayon waarin Wensink Ford actief is. Met de herverdeling van een aantal vestigingen in samenwerking met andere Ford-dealers werkt men aan de toekomstvisie van Wensink Ford en Ford Nederland.

De Ford-vestigingen in Leeuwarden en Sneek worden overgedragen aan de Friese Ford-dealer Sutherland. Het Ford-dealerschap in Winschoten en Veendam worden overgedragen aan de Groningse Ford dealer Boerhof. Daarnaast is Wensink Ford in gesprek over nieuwe mogelijkheden voor uitbreiding van het verzorgingsgebied.

Strategie

De herstructurering past in de strategie van Ford Nederland en Wensink Automotive. Ford Wensink in samenwerking met collega-dealers besloten vier vestigingen over te dragen en in de toekomst mogelijk andere vestigingen over te nemen. De vestigingen in Leeuwarden en Sneek vallen per 1 januari onder de verantwoordelijkheid van Ford Sutherland. Ford Boerhof neemt de vestigingen in Winschoten en Veendam over. Beide dealers kennen de regio goed en kunnen volgens de betrokkenen door de centralisatie van activiteiten de belangen van de Ford-rijder beter behartigen. In samenspraak met Ford Nederland gaat Wensink ook mogelijkheden tot uitbreiding van het verzorgingsgebied onderzoeken. Eerder werd al het Ford-dealership in Zevenaar overgenomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.