ABS Zierikzee neemt ABS Van ’t Hoff over

ABS Autoherstel Zierikzee neemt met ingang van 1 april ABS Autoherstel Van ’t Hoff in Papendrecht over. De twee vestigingen zullen naast elkaar blijven bestaan. Ook de naam ABS Autoherstel Van ’t Hoff verandert niet door deze overname.

ABS Autoherstel Van ’t Hoff (foto) is ruim veertig jaar actief in de regio Papendrecht. Eigenaar Ad van ’t Hoff is vanaf zijn negentiende actief geweest in de autoschadebranche en gaat met pensioen. Hij heeft in ABS-collega Dick van Zandwijk (eigenaar van ABS Autoherstel Zierikzee) een overnamepartner gevonden. “Ik heb met dit bedrijf een goede naam opgebouwd. Ik ben heel blij dat Dick van Zandwijk het op deze manier wil voortzetten.”

Uitbreiden

Voor Van Zandwijk was het een mooie kans om uit te breiden: “De capaciteit in Zierikzee is beperkt. Met extra ruimte in Papendrecht kunnen we onze processen verder optimaliseren en hebben we meer mogelijkheden voor een optimale werkplaatsbezetting.” Aan de naam ABS Autoherstel Van ’t Hoff gaat Van Zandwijk niets veranderen; de medewerkers blijven gewoon in dienst.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †