Autoglaz opent in Barneveld

Autobedrijf Gert Pater in Barneveld is de samenwerking gestart met Autoglaz Nederland. Sinds april voert dit Gelderse auto- en schadeherstelbedrijf zijn ruitreparaties uit onder de naam Autoglaz Barneveld.

“Om onze bestaande klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en ook nieuwe klanten aan te trekken, hebben we ons aangesloten bij Autoglaz”, aldus dga Gert Pater. “We werken volgens het principe ‘klaar terwijl u wacht’. Daarom hebben we ook een ruime wachtruimte. Hier kunnen klanten genieten van een kop koffie en eventueel kunnen werken op hun laptop.”

Gelauwerd

Autobedrijf Gert Pater werd in 1985 opgericht en sleepte in 2009 de titel ‘Mijn Autobedrijf van het Jaar’ in de wacht. Autoglaz Nederland spreekt van “een waardevolle aanvulling voor de almaar groeiende formule.” Autoglaz bedient zowel zakelijke als particuliere rijders.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †