Autoruitherstel stelt steeds hogere eisen

Met de schadeherstelmarkt zit ook de markt voor autoruitherstel in een stroomversnelling. Vier specialisten praten u bij over de laatste ontwikkelingen binnen schadeherstel, ieder vanuit zijn eigen expertise, op woensdag 5 april tijdens het netwerkevent ‘Schademarkt in stroomversnelling’ van Automotive Insiders.

vader_gerard2Een van de sprekers is Gerard Vader, partner/directeur bij glasfabrikant Omniglass. Hij zal met name de ontwikkelingen schetsen binnen de markt van glasspecialisten en hoe die leiden tot veranderingen in de autoruitherstelmarkt. Vervolgens zal Vader dieper ingaan op de complexiteit van autoglas. Omdat het product zoveel complexer is geworden, zullen ook de processen van autoruitherstel herzien moeten worden. “We zien dat een groot deel van de fouten die gemaakt worden bij autoruitherstel niet gemaakt worden met de producten zelf, maar voortkomen uit fouten in het herstelproces”, aldus Vader. Behalve Gerard Vader zullen op woensdag 5 april ook Willem Mes, operationeel directeur Carglass, Geeke Feiter-Van Heuvelen, directeur Schade Particulieren bij Nationale-Nederlanden en Edward Reinderts, ex-commercieel directeur van het failliete Care Schadeservice hun visie geven op de snel veranderende wereld van autoschadeherstel. Deze bijeenkomst bijwonen?

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3836 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters