Autoschade Noord-Limburg bij ABS Autoherstel

Autoschade Noord Limburg voegt zich per 1 februari 2019 bij het netwerk van ABS Autoherstel. Het bedrijf in Horst is volgens ABS een belangrijke aanvulling, na het stoppen van VDL Kusters in Venlo eind vorig jaar.

Sindsdien zocht ABS Autoherstel naar een nieuwe invulling van dit werkgebied. “Wij zijn heel blij dat we op betrekkelijk korte termijn zo’n mooi schadebedrijf met zoveel kennis en ervaring kunnen toevoegen aan ons netwerk”, aldus directeur Nico Stolk van ABS Autoherstel. Het netwerk van ABS Autoherstel omvat 75 vestigingen.

Leasemaatschappijen

Het pand van Autoschade Noord Limburg kent een oppervlakte van tweeduizend vierkante meter en levert alle soorten herstelwerkzaamheden, ongeacht merk of soort schade. “Door de samenwerking kunnen wij ons nog verder ontwikkelen op het gebied van efficiency en kwaliteit”, zegt directeur Peter Timmermans. “Ook de samenwerking met de grote leasemaatschappijen is interessant.”  

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †