Autoschade Sloot bij ABS-netwerk

Autoschade Sloot uit Zundert sluit zich per 12 september 2022 aan bij het netwerk van ABS Autoherstel, dat met deze nieuwkomer 84 vestigingen telt.

“Wij hebben gemerkt dat het schadeherstel in de loop der jaren steeds complexer is geworden. Wij hebben de kwaliteit altijd kunnen borgen door het continu opleiden van onze mensen en het werken met kwaliteitsproducten. Door aansluiting bij ABS kunnen we ons makkelijker blijven ontwikkelen door het delen van kennis en kunde met onze ABS-collega’s. Het zorgt er gewoon voor dat je samen sterker staat en nog beter wordt”, aldus Erno Sloot, eigenaar van de Sloot Autogroep.

“Wij zijn heel blij met deze mooie, nieuwe locatie waardoor we het werkaanbod nog beter kunnen opvangen. De werkwijze van Erno Sloot en zijn visie op kwaliteit en klanttevredenheid sluiten naadloos aan op de visie van ABS Autoherstel. Wij zijn ervan overtuigd dat Erno en zijn team zich snel bij ons thuis voelen”, aldus Nico Stolk, directeur van ABS Autoherstel.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3841 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *