Autoschadehuis sluit aan bij Schadeherstelmeester

Autoschadehuis is toegetreden tot Schadeherstelmeester, het netwerk voor complex schadeherstel. Met de aansluiting komen er negen herstellocaties en drie loketten bij, voornamelijk in de Randstad en regio Arnhem en Nijmegen.

Daarmee wordt het netwerk van Schadeherstelmeester nog fijnmaziger, een belangrijk gegeven voor landelijke opdrachtgevers. De formule omvat nu 156 locaties en zegt daarmee het grootste schadenetwerk in Nederland te zijn. Schadeherstelmeester is een initiatief van Broekhuis, PGA Nederland en Autoschade Herstel Groep. Evert Jan Stagge, directeur van Autoschadehuis: “We geloven in de visie van Schadeherstelmeester wanneer het gaat over het concept complex schadeherstel en merkspecialisatie. De differentiatie in de schademarkt zien we nu ook bij opdrachtgevers terug. Dit is zonder twijfel een trend die in de nabije toekomst nog verder door zal zetten.”

Malin

Vorig jaar is Schadeherstelmeester gestart met de software Malin, waarmee vastgesteld kan worden of  een autoschade in de categorie ‘complex’ valt. Op dit moment lopen er Malin-pilots met meerdere verzekeraars. Naar aanleiding van de test werkt de meerderheid van de vestigingen van Schadeherstelmeester nu met Malin, dat naast de bepaling van complexiteit ook ondersteunt in het logistieke proces.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar