Autotaalglas gecertificeerd voor branchenormering

In navolging van GlasGarage is ook de ruitschadeherstelketen Autotaalglas gecertificeerd voor de branchenormering voor ruitherstel van Focwa.

Brancheorganisatie Focwa voerde de branchenormering ruitschadeherstel in 2019 in voor haar 300 leden. Ruitschadeherstelbedrijven die voldoen aan de strenge kwaliteitsnorm dienen zich te certificeren en bewijzen daarmee te beschikken over de nodige kennis en kunde om de autoruiten van nu en die van de toekomst de herstellen. Autotaalglas, de landelijke franchiseketen met 54 vestigingen, doorliep met succes de audit van Focwa en ontving voor alle vestigingen het certificaat.  

Ketencertificering

Evie Langbein, operationeel directeur Autotaalglas, nam het certificaat voor de gehele keten in ontvangst: “Veilig ruitschadeherstel mét kwaliteitsgarantie is een must voor de consument. De branchenormering ruitschadeherstel helpt onze vestigingen en medewerkers op het gebied van veiligheid en kwaliteitsborging. De branchenormering is door Focwa in samenwerking met gerenommeerde branchepartijen samengesteld om in te kunnen spelen op de technologische ontwikkelingen binnen de ruitschadeherstelbranche. Autotaalglas heeft gekozen voor een ketencertificering, wat betekent dat alle 54 vestigingen aan dezelfde kwaliteitseisen voldoen. Dit geeft Autotaalglas als keten grip op de juiste competenties, zodat alle vestigingen zich optimaal kunnen focussen op het beste eindresultaat, namelijk een veilig en perfect herstelde ruit.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3420 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.