Blackrock investeert in Belron

Investeringsmaatschappij Blackrock heeft samen met nog twee investeerders (Hellman & Friedman en GIC) een belang van 13 procent genomen in Belron.

Dat maakt Belron, de moedermaatschappij van onder meer de ruitschadeherstelketens Carglass en Autotaalglas, bekend.

D’Ieteren

De drie nieuwe aandeelhouders nemen de Belron-aandelen over van fondsen beheerd door Clayton, dubilier & Rice, die een belang van ongeveer 24 procent in Belron zullen behouden. De meerderheid van de aandelen in Belron blijft in handen van het Belgische autobedrijf D’Ieteren, onder meer importeur van de Volkswagen-merken.

Eersteklas klantenservice

In een reactie op de aankondiging van de nieuwe participatie in Belron zei Gary Lubner, ceo van Belron: “We kijken ernaar uit om onze nieuwe aandeelhouders te verwelkomen en danken hen voor het vertrouwen dat hun investering in ons toont. We hebben altijd gestreefd naar een sterke toewijding aan hard werken en uitmuntendheid, evenals een vastberadenheid om eersteklas klantenservice te bieden. Voor ons allemaal bij Belron blijven we investeren in en de onderneming laten groeien voor de lange termijn op basis van onze waarden.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3525 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.