Carglass over pilot cosmetisch herstel

Welke ervaringen heeft Carglass afgelopen jaar opgedaan met zijn pilot ‘cosmetisch schadeherstel’? En wat is de toekomst van deze nieuwe dienst binnen Carglass? Daarover informeert operationeel directeur Willem Mes de bezoekers van het Automotive Insiders-netwerkevent ‘Schademarkt in stroomversnelling’.

De middag (woensdag 5 april) staat in het teken van de dynamiek binnen de schadesector, die herstelbedrijven volgens verzekeraars, experts en vele anderen noopt tot keuzes maken. Tal van strategische en praktische aspecten die daarbij een rol spelen worden belicht tijdens de AI-bijeenkomst. Aan het woord komen naast Willem Mes ook Edward Reinderts (ex-commercieel directeur van het failliet verklaarde Care Schadeservice), Gerard Vader (partner/directeur Omniglas en ooit betrokken bij de oprichting van Autotaalglas) en Geeke Feiter-Van Heuvelen, directeur Particulierenschade bij Nationale Nederlanden. Deze bijeenkomst bijwonen?

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters