Cees Klaassen (ex-ABS) aan de slag bij Openclaims

Cees Klaassen, voorheen onder meer managing director van schadeherstelketen ABS, is gestart als Business Development Manager bij Openclaims. Hij moet zorgen voor de groei van het digitale herstelplatform in zowel de Nederlandse als de internationale markt.

openclaims-cees-klaassenKlaassen werkte eerder ook als ceo van ABS International en commercieel directeur van ASN. Wijzend op die ervaring zegt medeoprichter Lex Orie dat Openclaims “alle ingrediënten in huis heeft om onze groei te versnellen.”

Openclaims

Klaassen op zijn beurt zegt dat Openclaims kan innoveren in de verzekerings- en herstelmarkt. “We opereren los van geldende structuren en zitten midden in het ecosysteem. Hierdoor kunnen we als enige een nieuwe vorm van schadeherstel faciliteren die niet alleen aan de achterkant perfect en efficiënt functioneert, maar ook voor de eindklant een fantastische ervaring oplevert.” Daarnaast zal Klaassen zich blijven richten op zijn projecten, zoals Share2Use en GDPR wetgeving.

Repair-as-a-service

Openclaims biedt Repair-as-a-service voor verzekeraars, volmachten en intermediairs. De digitale one-stop oplossing voor schadeherstel is inmiddels in gebruik bij verschillende partijen in de verzekeringsmarkt. Daaronder Centraal Beheer, Ditzo, Independer, Hema Verzekeringen en Waarborgfonds.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †