Centraal Beheer zet nieuwe hagelscanner in

Centraal Beheer kan klanten die vorige week zijn getroffen door hagelschade aan hun auto, nu snel verder helpen door de inzet van de innovatieve hagelschadescanner op locatie in Helmond.

Door de inzet van deze scanner hebben klanten binnen een paar minuten duidelijkheid over de schade en de kosten; bovendien wordt direct een afspraak gemaakt voor herstel. Vorige week vielen in de regio Someren, Asten en Luyks Gestel hagelstenen ter grootte van tennisballen die grote schade aanrichten. Alleen Centraal Beheer kreeg al een paar duizend meldingen van hagelschade.

Om klanten snel en effectief te helpen is een ‘hagelcentrum’ ingericht in Helmond met de hagelscanner. Ook als blijkt dat de auto total loss is, wordt dit direct er plaatse afgehandeld.

Centraal Beheer demonstreerde eind mei de werking van de hagelschadescanner tijdens de Kleine-Deukjes-Dagen. De scanner kan op innovatieve wijze snel en grondig hagelschade vaststellen aan een auto en maakt een nauwkeurige berekening van het reparatiebedrag. De scanner is nog niet eerder in Nederland gebruikt.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.