Congres Focwa: pitstop voor ondernemers

In Barneveld organiseert Focwa woensdag 6 november haar jaarcongres voor leden en relaties. Voorafgaand aan het plenaire programma kunnen leden intekenen voor besloten, praktijkgerichte workshops.

De brancheorganisatie omschrijft de bijeenkomst als “dé pitstop waar genodigden zich kunnen laten bijpraten, opladen en inspireren.” Zo kunnen leden nadere details vernemen van de nieuwe cao & de wet arbeidsmarkt in balans. Ook over employer branding en werken met diagnose op afstand biedt het congres informatie.

Toekomst

Tijdens het plenaire programma geeft directeur Femke Teeling de visie van Focwa op de toekomst van schadeherstel. Zeger Baelde, directeur bedrijfsvoering RDW, belicht het belang van schadeherstelbedrijven bij complexer wordende voertuigen. Johan van Peperzeel -directeur Van Peperzeel, marktleider recycling batterijen en accu’s- staat stil bij de risico’s en gevaren bij schadeherstel aan elektrische voertuigen. MKB-voorzitter Jacco Vonhof sluit af met een presentatie over de kracht van ondernemen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *