Direkt Autoglas opent vestiging in Tilburg

Direkt Autoglas heeft naast de vestiging in Nieuwkuijk een tweede vestiging geopend, in Tilburg.

Direkt Autoglas is sinds 1991 een bekende naam in de omgeving van Den Bosch. Eigenaar Rob Falier over de uitbreiding naar het westen: “Ons werkgebied is behoorlijk uitgebreid. De nieuwe ontwikkelingen zoals kalibreren na ruitvervanging vragen om nieuwe oplossingen. We kunnen niet meer volstaan met alleen mobiele service en een vestiging in de regio Den Bosch. Met onze tweede vestiging in Tilburg zitten we dichter bij onze klanten en kunnen we kalibratie direct uitvoeren.”

Tesla

De keuze voor Tilburg is bovendien gedaan, omdat de nieuwe vestiging vlakbij het hoofdkantoor van Tesla staat. Direkt Autoglas heeft inmiddels ruime ervaring opgebouwd in het herstellen en vervangen van Tesla-autoruiten. Mede vanwege de toename van het aantal Tesla’s in het straatbeeld is de locatie Tilburg hierom bewust gekozen.

Groei

Stefan Clijnk, voorzitter van 123Ruit.nl, is blij met de recente uitbreiding van Direkt Autoglas: “De groei van 123Ruit.nl brengt nieuwe keuzes voor onze deelnemers met zich mee, bijvoorbeeld het aannemen van personeel of het openen van een tweede vestiging. We zijn bijzonder blij dat Direkt Autoglas een extra herstellocatie heeft geopend waarmee onze ruitschadeherstelservice in dit rayon perfect is geborgd. Het laat zien dat onze deelnemers vertrouwen hebben in de toekomst van 123Ruit.nl.”

Op de foto: officemanager Jacqueline Houwen van Direkt Autoglas en Stefan Clijnk.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.