Douwe Bekius stapt op als directeur Belron

Douwe Bekius laat weten dat hij per eind mei 2018 stopt als algemeen directeur van Belron Nederland. Belron maakt begin volgend jaar bekend wie zijn opvolger wordt.

bekius_douweDouwe Bekius (56) wil zich meer gaan toeleggen op zijn toezichthoudende functies. Bekius is onder meer vicevoorzitter van de Rabobank Rijk van Nijmegen. Hij werkte dertien jaar voor Carglass. Daarna werkte hij drie jaar voor Belron Nederland. “Ik ben iedereen binnen Belron bijzonder dankbaar voor alle ervaringen. Ik heb Belron Nederland samen met een bevlogen team tot hier kunnen brengen: moedermaatschappij van drie prachtige bedrijven in Nederland, elk met een bijzondere positie en uitdaging. Er staan nu drie sterke managementteams. Mijn taak zit er voor een groot deel op. Voor mij is daarom een natuurlijk moment gekomen om het stokje straks door te geven”, aldus Bekius.

Inspiratiebron

Gerard Damski, regionaal manager van Belron: “Onder Douwe’s leiding is onze Nederlandse organisatie een echte inspiratiebron geweest. Hij heeft eerst vanuit Carglass en later vanuit Belron onze Nederlandse activiteiten aanzienlijk laten groeien. Zo is Douwe erin geslaagd Autotaalglas en Glasgarage aan boord te trekken. Meer recent startte hij de Smart Repair-dienstverlening op bij Carglass. We zullen Douwe zijn inzichten en inbreng echt gaan missen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3830 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters