Dutch Car Restorers versterkt positie met Europese subsidie

Dutch Car Restorers is één van de partners in het project Clean and Future Proof Mobility Concepts dat door de Europese Unie vanuit het EFRO fonds wordt gesubsidieerd.

De Dutch Car Restorers Association is een samenwerkingsverband van geselecteerde bedrijven die binnen Europa (zelfs wereldwijd) toonaangevend zijn in oldtimerrestauratie. Ben Kolvenbach (bestuurder van de Dutch Car Restorers Association): “We merken dat er uit heel Europa vraag is naar het vakmanschap dat Nederlandse autorestaurateurs en bekleders bieden. Met steun van de Europese subsidie zorgen wij ervoor dat dit vakmanschap behouden blijft en kunnen wij ervoor zorgen dat het merk Dutch Car Restorers een nog sterkere positie krijgt in de nationale en internationale markt”.

Interclassics 2017

Tijdens de internationale beurs Interclassics 2017 (12-15 januari in Mecc Maastricht) is Dutch Car Restorers prominent met een eigen stand aanwezig. Met interessante presentaties en demonstraties laten zij hun vakmanschap en expertise zien. Bezoekers kunnen uiteraard terecht met alle vragen over oldtimers. Ook is de RDW op de stand van Dutch Car Restorers aanwezig waar zij presentaties verzorgen en vragen van bezoekers beantwoorden. Daarnaast staan er twee bijzondere auto’s op de stand die het vakmanschap van de Dutch Car Restorers perfect laten zien. Een prachtig gerestaureerde Franklin 11a uit 1927 en een Alfa Romeo 2000 Touring Spider uit 1958. Deze laatste auto laat op een speciale manier de transformatie van een niet-gerestaureerde auto naar een gerestaureerde auto zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *