FIVA verlengt Glasurit-partnerschap

De FIVA ofwel de internationale federatie van historische voertuigen verlengt het partnerschap met Glasurit met nog eens drie jaar. De twee organisaties ondertekenden het nieuwe contract op het hoofdkantoor van BASF Coatings in Münster, Duitsland.

Het hoofddoel van de samenwerking is eigenaren van historische voertuigen wereldwijd toegang te bieden tot de beste reparatie- en restauratieoplossingen, via een netwerk van gespecialiseerde werkplaatsen. Hier kunnen deskundigen helpen bij het zoeken naar de originele kleur – of bij de zorgvuldige conservering of reparatie van oud lakwerk.

Lakconservering

Voorzitter van de FIVA, Tiddo Bresters en senior vice-president Mario Theissen benadrukten bij de ondertekening van het contract: “Lakconservering en technische processen zijn erg belangrijk voor de FIVA en haar leden. Glasurit speelt daarbij, dankzij zowel haar diepgaande kennis van lakwerk in historische voertuigen als haar gepassioneerde aanpak, een belangrijke rol.”

Uta Holzenkamp, president van de Coatings-divisie van BASF, voegde daaraan toe: “Het partnerschap met de FIVA is een succesverhaal voor de lange termijn voor beide partijen, nu steeds meer landen belangstelling tonen voor historische voertuigen en een toenemend aantal liefhebbers vraagt om overspuiting in lak die zo dicht mogelijk bij het origineel ligt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.