Geevers Auto Parts neemt Autoplaat Drachten over

Geevers Auto Parts, specialist op het gebied van onderdelen voor schadeherstel in de Benelux, heeft met terugwerkende kracht vanaf 01-01-2017 Autoplaat Drachten overgenomen.

De bedrijven hebben al een jarenlange samenwerking. In het kader van continuïteit heeft Autoplaat Drachten ervoor gekozen de activiteiten onder te brengen bij Geevers Auto Parts.

Belangrijke stap

Beide partijen zien de overname als een belangrijke stap om de service te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Ook zal volgens hen de gezamenlijke, jarenlange ervaring en sterke marktpositie in de schadebranche leiden tot nieuwe kansen. Gerben Huizinga, voormalig eigenaar van Autoplaat Drachten, zal bij Geevers Auto Parts de functie ‘Business Manager Noord Nederland’ uitoefenen. Daardoor blijft hij ook verantwoordelijk voor de vestiging in Drachten.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †