Maakte Geevers Auto Parts begin vorige maand bekend gebruikte onderdelen te gaan verkopen, nu is duidelijk onder welke naam dat gebeurt: Greenline. De opbouw van het assortiment begint medio juli.

geeversIn eerste instantie gaat het om portieren en achterkleppen. Voor deze producten worden enkel originele onderdelen aangewend. Gaandeweg zal het assortiment worden uitgebreid, op basis van behoefte in de markt. Geevers Auto Parts zegt met Greenline “kwalitatief hoogwaardige gebruikte onderdelen” te leveren. Schadeherstellers kunnen voortaan in een en dezelfde bestelling zowel nieuwe als gebruikte onderdelen te bestellen. Dit biedt het voordeel van één contactpersoon, één levermoment en één factuur.

Onderzoek

Eerder dit jaar was volgens het bedrijf uit eigen onderzoek gebleken dat ruim 85 procent van de herstelbedrijven gebruikte onderdelen toepast. Veelal ging het om opdrachten van particulieren die zelf een schade moeten betalen. Lange zoektijden en beperkte verkrijgbaarheid van gebruikte onderdelen bleken in de praktijk vaak een knelpunt.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties