BASF bespaart 238.770 kilogram CO2

Schadeherstelbedrijven in Nederland die werken met de duurzame producten van BASF Coatings Services, waaronder de lakken van Glasurit, hebben sinds de introductie van deze producten enkele jaren geleden 238.770 kilogram CO2 bespaard.

Dat maakte BASF bekend tijdens een ledenbijeenkomst van het klantennetwerk ColorMotion, gericht op rendementsverbetering bij de aangesloten schadeherstelbedrijven. Het gaat daarbij onder andere om het Eco Balance-productassortiment, dat Glasurit onlangs heeft uitgebreid met de Ara Class-productlijn, die een geheel nieuwe reeks blanke lakken omvat.

Verbinding

Tijdens de bijeenkomst was ook aandacht voor de aanvullende dienstverlening van Glasurit, specifiek gericht op het verder verbeteren van de bedrijfsprocessen in het schadeherstelbedrijf door de leden mogelijkheden te bieden nieuwe kennis op te doen en van en met elkaar te leren om verder te verbeteren.

Daarnaast werd het in 2022 vernieuwde dienstenaanbod aangestipt, waarvan leden gebruik kunnen maken om hun bedrijf verder te verbeteren. Ook hierin is steeds meer aandacht voor het onderwerp duurzaamheid en vooral de kansen en mogelijkheden die hier liggen voor het schadeherstelbedrijf.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.