Hugo Lijding in algemeen bestuur Focwa

Eigenaar en directeur van A.A.S. Autoschadecentrum Hilversum Hugo Lijding (foto midden) is door het algemeen bestuur van Focwa, en met instemming van de ledenraad, gekozen tot lid van het algemeen bestuur van de vereniging namens de schadeherstelketens.

Hugo Lijding was sinds 2017 al lid van de ledenraad en volgt nu Henk Geerts op in het algemeen bestuur, die van oktober 2017 tot september 2021 bestuurslid was. “Als medebestuurder van Focwa wil ik blijven werken aan oplossingen voor de uitdagingen in onze branche. Sinds 2017 in de rol van lid van de ledenraad en nu binnen het algemeen bestuur”, aldus Hugo Lijding.

Inzet

Focwa-voorzitter Peter Brussel bedankt Henk Geerts voor zijn inzet voor de vereniging: “De afgelopen jaren vulde Henk Geerts zijn bestuursrol op een meer dan actieve manier in. Met zijn ervaring in de schadeherstelsector wist Henk verdieping aan te brengen binnen ons bestuur. We zijn hem bijzonder dankbaar voor zijn jarenlange inzet en wensen hem alle goeds voor de toekomst!”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *