IClean Naarden breidt uit met poetsservice

Autowascentrum iClean Carwash in Naarden is van start gegaan met iClean Carpolish, een nieuwe afdeling waar particulieren en zakelijke rijders hun auto professioneel kunnen (laten) waxen, poetsen en conserveren.

Eerder al breidde de carwash zijn dienstenpakket uit met herstel van kleine schades (iClean Car Repair). Voor de nieuwe afdeling Carpolish is een behandelruimte ingericht van circa 500 vierkante meter. Hier is ruimte voor de behandeling van tien auto’s. Er werken zes mensen.

Particulier en B-to-B

Bedrijven kunnen bij iClean Carpolish hun auto’s voor de verkoop laten reconditioneren en showroomklaar maken. Particuliere klanten kunnen bij iClean Carpolish kiezen uit drie pakketten voor het poetsen en reinigen van het interieur en exterieur van de auto. Daarnaast zijn er vier zogenoemde Platina-pakketten met een coatingsysteem waarbij de lak een speciale beschermingslaag krijgt. Op de behandeling met deze Platina-pakketten is een garantie van toepassing.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.