Kwikfit Autoglas lid van Focwa

Kwikfit Autoglas mag na een positieve audit door keuringsinstantie Kiwa met alle negentien mobiele units lid worden van brancheorganisatie Focwa.

“We zijn erg trots dat de mobiele units van Kwikfit Autoglas na het groen licht van Kiwa als certificerende instelling kunnen toetreden tot Focwa”, zegt Pieter Bikker, directeur Kwikfit Zakelijk. “Onze klanten en opdrachtgevers vragen om kwaliteit van ons vakmanschap. Bovendien willen we die kwaliteit ook in al onze processen borgen zodat de veiligheid echt centraal kan gezet worden. En met het Focwa-label stralen we dat met onze mobiele units vanaf nu ook uit naar de buitenwereld.”

Specialisme

Ook Femke Teeling, directeur Focwa, is erg verheugd met de toetreding van Kwikfit Autoglas. “We merken dat de keuze voor kwaliteitsborging steeds meer aanhang krijgt. Onze leden kunnen zich met de FOCWA-belofte echt onderscheiden bij hun klanten en opdrachtgevers. We zijn dan ook tevreden dat KwikFit het specialisme ruitherstel onder brengt bij het FOCWA-kwaliteitslabel. Zo dragen we samen de verantwoordelijkheid om de noodzakelijke kwaliteit te borgen. Dankzij onze onafhankelijk gecontroleerde keurmerken creëren we bovendien een gelijk speelveld in de schadeherstelsector. En dat komt zowel opdrachtgever, klant als bedrijf ten goede.” Met de aansluiting van Kwikfit komt Focwa op zo’n 1100 leden. Ruim driehonderd daarvan zijn gespecialiseerd in ruitherstel.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3074 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters