Luijten-VVZ neemt Lak Techniek Brabant over

Lakleverancier Luijten-VVZ heeft met terugwerkende kracht alle activiteiten overgenomen van branchegenoot Lak Techniek Brabant uit Breda. Met deze overname wordt de positie van Luijten-VVZ als verfgroothandel in de automotive en industriesector verder uitgebreid en verstevigd.

Na een eerdere deelname door Luijten-VVZ in Lak Techniek Brabant zijn nu alle activiteiten overgenomen. Voor Jean-Pierre de Booij het moment om afscheid te nemen van Lak Techniek Brabant en te genieten van zijn pensioen. Cor Bos treed in dienst bij Luijten-VVZ .

Integratie

De ontstaansgeschiedenis van het huidige Luijten-VVZ gaat terug tot 1925. Vandaag de dag telt de verfgroothandel circa 130 medewerkers en tien servicevestingen in Zuid-Holland en Zeeland. Als distributiepartner vervult Luijten-VVZ tevens een belangrijke functie in toelevering aan verf- en behangspeciaalzaken in West-Nederland.

De van Lak Techniek Brabant overgenomen acitiviteiten worden voortgezet vanuit Breda. Ook blijven alle collega’s werkzaam en blijven relaties hun vaste contactpersonen behouden. Uiteindelijk zal Lak Techniek Brabant volledig geïntegreerd worden binnen de Luijten-VVZ organisatie.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.