In memoriam: Martin Saris

Afgelopen vrijdag, 6 april, is Martin Saris na een moedige strijd rustig ingeslapen in het bijzijn van zijn familie. Martin werd slechts 56 jaar.

Martin was sinds juni 2014 directeur bij Geevers Auto Parts. In een aantal jaar heeft hij Geevers naar een hoger en professioneler level getild, aldus zijn werkgever. “Wij zullen zijn glimlach, inzet en gedrevenheid niet vergeten.” Geevers  Auto Parts wenst familie en vrienden van Martin veel sterkte met dit grote verlies, in het bijzonder zijn vrouw Yolanda en kinderen Joost & Leonie.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †