Van Mourik Geldermalsen bij AHG

Robert van Mourik is met zijn bedrijf in Geldermalsen franchisepartner geworden bij Autoschade Herstel Groep. Het bedrijf bestaat ruim 25 jaar, is Focwa-gecertificeerd en beschikt over het certificaat Duurzaam Repareren.

De aansluiting bij Autoschade Herstel Groep is ingegeven door de laagdrempeligheid en de ruimte om zelf ondernemer te blijven. Daarnaast speelt voor Van Mourik de ambitie voor de toekomst mee: “Met name schadesturing en inkoopvoordeel zijn voor ons van belang om nog verder te groeien.”

Spuitcabines

Behalve met autoschadeherstel s is het bedrijf ook actief  met oldtimer- en caravanreparatie. De werkplaats beschikt over twee spuitcabines, tien bruggen en een richtbank. Er is volgens de ondernemer goed nagedacht over de inrichting, om zo efficiënt en bewust mogelijk te werken. Zo werken diverse afdelingen naadloos samen, waarbij auto’s op een slimme manier het herstelproces doorlopen. “En in het kader van duurzaamheid hebben we onlangs ons volledige pand voorzien van ledverlichting en het dak opnieuw laten isoleren.” Deal: AHG-directeur Guus van Dreven en Robert van Mourik.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †