Nieuwe eigenaar autoschade Gebr. de Zeeuw

Sander (32) en Timo (28) van Leeuwen nemen op 2 januari in Naarden ASN Autoschadebedrijf Gebr. de Zeeuw over. Vader Bram van Leeuwen (60) ondersteunt zijn zoons als schademanager.

Sander en Timo van Leeuwen traden na de middelbare school in dienst bij een schadeherstelbedrijf in Amersfoort. Nu staan ze zelf aan het roer van een  onderneming. “Onze droom komt uit en daar zijn we ontzettend blij mee”, zegt Timo van Leeuwen. “Via via hoorden we dat de gebroeders De Zeeuw (die hun bedrijf dertig jaar leidden) wilden verkopen. We zijn gaan praten en vanaf het eerste moment was er een klik. Dat krijg je als broers onder elkaar, ook al ben je geen familie.”

Succes

Nadat beide partijen het eens waren geworden, hebben de aanstaande nieuwe eigenaren twee maanden samengewerkt om het bedrijf, de medewerkers en de klanten te leren kennen. Na de overname verandert de bedrijfsnaam “voorlopig” niet. Timo van Leeuwen: “De gebroeders De Zeeuw hebben met hart en ziel aan hun onderneming gewerkt en er een succes van gemaakt. We zijn in alle opzichten in een gespreid bedje beland. Wij gaan hierop voortbouwen.” V.l.n.r: Jacco de Zeeuw, Arjen de Zeeuw, Sander van Leeuwen, Timo van Leeuwen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †