Nieuwe keuzes in schadeherstel

De schadeherstelsector verandert. De tijd dat een universeel schadehersteller al het werk kon doen, gaat voorbij. Ook verzekeraars en schadeketens staan voor belangrijke keuzes. Op het schade event van 20 juni kijkt netwerk- en kennisorganisatie Automotive Insiders vanuit verschillende invalshoeken hoe groot de keuzestress inmiddels is.

keuzes Onlangs toegevoegd aan het programma is Gerard Hoefakker, sinds een jaar algemeen directeur schade bij Wensink Automotive. In een vraaggesprek met de dagvoorzitters zal hij onder meer ingaan op het belang van merkerkend schadeherstel. Nadat de schadevestigingen van Wensink zich in 2015 hebben aangesloten bij schadeketen A.A.S. is het interessant om te horen hoe die samenwerking zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld.

Andere sprekers

Naast Gerard Hoefakker hebben diverse andere deskundigen hun medewerking aan het event toegezegd. Onder hen Job Haefkens, voorzitter van de Stichting Onafhankelijk Schadeherstel, Paul Knapper, businessmanager Aegon, Roy de Lange, directeur Fix Auto Duitsland, consultant Anna van Tienhoven en Derk Roodhuijzen de Vries, oprichter van de schadeherstel-app Fixico. Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? Aanmelden kan via de site van Automotive Insiders.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2965 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters